Бившият световен №3 Григор Димитров отново разочарова с представянето си, след като

...
Бившият световен №3 Григор Димитров отново разочарова с представянето си, след като
Коментари Харесай

Григор Димитров допусна обрат и се срина още на старта в Монпелие

Бившият международен №3 Григор Димитров  отново разочарова с представянето си, откакто позволи изненадващо проваляне на старта на шампионата от сериите АТП 250 в Монпелие. Българският тенисист загуби от локалния представител Грегоар Барер след поврат в три сета - 7:6(4), 4:6, 5:7.
Григор, който за последно игра на Australian Open, където стигна единствено до втория кръг, бе подложен под №4 в схемата на шампионата в Монпелие и започва непосредствено от 1/8-финалите. Българинът по този начин и не съумя да откри играта си, изключително в своите сервис геймове, и закономерно загуби от 91-вия в международната класация.
В първия сет Димитров стартира решително, като печелеше с лекост подаванията си, а в това време затрудняваше французина на негов сервис. В последна сметка частта мина без пробиви и се стигна до тайбрек, в който Григор изцяло доминираше. Българинът поведе с 6:1 точки и си разреши да изгуби три точки, преди да затвори първия сет в своя изгода.
През втората част играта на Григор тотално рухна, като българинът позволи да бъде продънен от своя противник цели три пъти. Въпреки че съумя да върне два от пробивите, сетът бе извоюван от представителя на домакините. В третия сет хасковлията продължи да изпитва компликации и бе продънен още в самото начало. При 4:5 българинът съумя да върне пробива след избавен мачбол, само че незабавно по-късно още веднъж позволи пробив, който му коства и успеха.
Повече детайлности за развиването на дуела Григор Димитров - Грегоар Барер четете в SportLive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР